secrid slim wallet
Nieuws

Een minimalistische levensstijl werkt bevrijdend

Wie de documentaire op Netflix al heeft gezien, zal waarschijnlijk al  bezig zijn met het minimaliseren van zijn leven. In de documentaire Minimalism worden de voordelen van een leven zonder overbodige spullen, helder uiteengezet. Wij van fashion aanbiedingen waren al snel overtuigd. Ga voor minder spullen, maar wel voor meer kwaliteit en meer fashion! Van kleding tot schoenen en accessoires. Met een secrid slim wallet zet je een mooie eerste stap.

Wat is minimalisme

Minimalisme, ofwel minimalism, is begonnen als een kunststroming, maar voor velen is het inmiddels een levensstijl. Een minimalist focust zich op de essentie en probeert al het overige achterwege te laten. Dat klinkt drastisch, maar dat hoeft het niet te zijn. Een minimalistische levensstijl komt in allerlei vormen voor. Van de jongeman van 25 die al zijn spullen in een backpack kan verpakken tot de moeder van vier kinderen die besluit om dit jaar het aantal buitenschoolse activiteiten te beperken. Wij zijn voornamelijk geïnteresseerd in het minimalisme van spullen en in dit geval fashion. Als je minder koopt, kun je meer geld uitgeven voor echte kwaliteitsspullen! En daar gaan we voor!

De secrid slim wallet

Ook je portemonnee kan geminimaliseerd worden. Zo kan je minder pasjes nemen, en past hij altijd overal in. In je mini tas of in je achterzak. Lekker makkelijk ook als je op reis gaat bijvoorbeeld. De Slim Wallet van Secrid is een slanke variant op de Mini Wallet. Deze elegante portemonnee biedt veel ruimte en heeft een stijlvol design.   De Slimwallet is een eigentijdse kijk op de klassieke billfold. Door het slanke profiel past hij perfect in elke binnen- of broekzak. Het ruim gesneden leer biedt ruimte voor ten minste 6 extra kaarten en bankbiljetten.

Het gepatenteerde mechanisme geeft met één simpele beweging toegang tot je kaarten: klaar voor gebruik. De aluminium behuizing beschermt kaarten tegen buigen, breken en ongewenste draadloze communicatie.

Ga jij ook voor mini?

Zodra je begint met een minimalistische levensstijl, kan je al snel niet meer stoppen. Straks loop je slechts nog in een minirok! 😉 Alle gekheid op een stokje, minimalistisch leven is vooral erg bevrijdend. Minder spullen, minder zorgen. Meer tijd overhouden voor de dingen die er echt toe doen. Meer geld overhouden voor de spullen die je echt mooi vindt. Begin klein met het uitzoeken van je kasten en geef alle overbodige spullen weg. Ga dan eens kritisch naar je kledingkast kijken. Welke kleding heb je al meer dan een jaar niet gedragen? Geef alles weg wat je al meer dan een jaar niet gedragen hebt. Dan komen je pasjes aan de beurt. Gooi alles weg wat je niet gebruikt, zodat je zes pasjes overhoudt. Genoeg om in je secrid slim wallet te passen.

Laat een antwoord achter