grote maten jurken
Nieuws

Fashion met een maatje meer

Hi! Ben jij ook op zoek naar leuke, stijlvolle kleding voor vrouwen met een maatje meer? Nou sluit bij mij aan! Ik wil hier graag mijn verhaal vertellen over hoe ik aan mijn grote maten jurken kom!

Een maatje meer.

Allereerst wil ik even melden dat er weinig echt goede shopopties zijn voor vrouwen met een maatje meer. En dan bedoel ik niet ‘dik’, ik bedoel gewoon vrouwen met iets meer vlees op de plank. Dat kan door lengte, door vetopslag, door aandoeningen, of gewoon letterlijk de ‘grootte’ van een vrouw, zijn. Zo is mijn beste vriendin een meter tachtig, met cup C. Smalle taille, maar grote borsten en billen. Deze worden ondersteund door stevige benen. Wil zij een lekkere losse casual trui, of een rok die om haar billen past, dan moet ze al snel bij de grotere maten shoppen. En niet alle kledingmerken dragen een lijn voor een maatje meer. De grote winkels zoals H&M hebben een aantal producten, maar te beperkt. Niet alle leuke nieuwe kleding die ze wel in S en M of L hebben, komt in een grotere variant.
Wat winkels ook vaak doen, is dat ze de producten te veel benadrukken op ‘een maatje meer’, met inspirerende quotes zoals ‘I’m still fabulous!’ of ‘I don’t care about your opinion!’ Dat vind ik een passieve agressieve aanpak van een normaal probleem. Waar zijn de leren leggings, de crop tops, de panty’s en sexy ondergoed voor de vrouwen met een maatje meer? Waarom is het nu in 2018 nog steeds moeilijk te vinden?

Online shoppen.

Omdat ik dus niet graag urenlang rondloop, winkel in winkel uit, om aan iedere medewerker te vragen of ze dit een maatje groter hebben, shop ik veel online. Je kruist gewoon simpelweg de maat aan die je wilt hebben, en het internet doet de rest voor je. Geen gezeur in piepkleine pashokjes, lekker thuis voor de buis passen.
Zo kwam ik op de site van Meyer Mode terecht. Een winkel uitsluitend met kleding voor vrouwen met een maatje meer! Van sieraden tot jurken, lingerie, en accessoires, alles is specifiek gericht op vrouwen die iets meer ruimte nodig hebben. Ze bieden zelfs een ‘grote maten specialist’, ik weet nog steeds niet precies wat dat inhoud, maar ik ben blij dat ze een telefoon nummer erbij hebben gezet, want ik voel me gezien! (Ik gok dat je dat nummer moet bellen als je niet zeker weet welke maat je precies hebt.)

Ik kan iedereen deze site aanraden, niet alleen voor de producten, maar ook voor het fijne gevoel dat ze hun klant meegeven!

Laat een antwoord achter