snickers werkbroek plaatje
Nieuws

fashionable werken in een snickers werkbroek

Iedereen die in de bouw werkt weet dat goede kleding van essentieel belang is om je beroep goed uit te kunnen voeren. Naast dat de kleding het behoorlijk te verduren krijgt moet het daarnaast ook nog fungeren als een verlengstuk van je gereedschap. Veel producenten hebben al een duidelijke focus om de kwaliteit en functionaliteit zo optimaal mogelijk te krijgen. Toch is er een uitblinker op dit vak en dat is Snickers workwear met daarin uitgelicht de Snickers werkbroek. Inmiddels de meest verkochte werkbroek in Europa. Dat is niet voor niets want als geen ander verstaan zij de kunst om een kwalitatief goede en functionele werkbroek te creëren. Daarom de hoogste tijd om in dit blog wat meer te vertellen over de Snickers werkbroek.

Wat maakt de Snickers werkbroek uniek?

Snickers workwear is in het verleden opgericht door een Italiaanse elektricien. Deze Italiaan was behoorlijk gefrustreerd door de belabberde kwaliteit van de werkkleding op dat moment. Daarnaast liet de functionaliteit behoorlijk te wensen over. Met deze frustratie is hij zelf werkkleding gaan produceren met een duidelijke focus op kwaliteit en functionaliteit. Deze focus is tot de dag van vandaag gehandhaafd gebleven. Hierdoor hebben ze op het gebied van kwaliteit en functionaliteit een behoorlijke voorsprong opgebouwd. Deze voorsprong is opgebouwd doordat er veel wordt geïnvesteerd in innovatie. Zo hebben zij onder andere voor de Snickers werkbroek een stof ontwikkeld die zowel sterk als elastisch is. Hiermee ontstaat er een werkbroek die lang meegaat maar ook heel veel draagcomfort heeft. Op deze ontwikkelde stof is een patent aangevraagd waardoor zij de enige in de markt zijn die dit kunnen aanbieden. De Snickers werkbroek is verder verdeeld in hoeveel de werkbroek belast wordt. Voor de intensieve buitenberoepen is er een Snickers werkbroek met een zeer slijtvast materiaal. De slijtvastheid gaat altijd iets ten koste van de draagbaarheid dus als je beroep minder intensief is kan je daar weer een andere broek voor aanschaffen die wat prettiger draagt.

De functionaliteit van de Snickers werkbroek

Andere functionaliteiten van de Snickers werkbroek zijn onder andere de hamerlus voor de timmermannen. Deze lus is heel erg praktisch om je hamer mee te nemen en makkelijk te kunnen pakken als je aan het werk bent. De Snickers werkbroek voor linkshandigen heeft deze lus bijvoorbeeld aan de linkerkant zitten. Ook over nagedacht dus. Daarnaast heeft de broek voor timmermannen speciale zakken aan de buitenkant van speciaal materiaal. Zo kan je gemakkelijk spijkers meenemen zonder dat deze in je been gaan prikken.

Laat een antwoord achter