Nieuws

Heb jij de nieuwe lijn van Calvin Klein al gezien?

Ik ben zelf helemaal gek op beelden. En daarom kan ik ook helemaal opgaan in nieuwe commercials, of juist campagne beelden die worden getoond. Ik kan daar gewoon van genieten. Een fotograaf die mooie beelden deelt op Instagram. Die volg ik gelijk en dan kan mijn geluk eigenlijk ook niet op. En daarom werd ik eigenlijk ook even helemaal dol gelukkig om de nieuwe Calvin Klein commercial. En waarom? Dat ga ik jou natuurlijk even uitleggen.

 

Een merk met een verhaal

Het is natuurlijk zo dat Calvin Klein zijn producten ook erg goed in beeld brengt. En dat ging deze keer ook erg goed. Want iedereen is wederom verliefd op de nieuwe Calvin Klein lingerie en onderbroeken. En dat komt niet alleen omdat deze tijdloos zijn en altijd goed zijn. Maar vooral ook omdat je verliefd wordt op de beelden. Ieder persoon die in de commercial naar voren komt, laat zijn eigen sterke en goede punten zien. En dat is wat we willen zien natuurlijk. Want zo wordt je eigenlijk verliefd op ieder persoon die te zien is in de commercial. 

 

Laten we het even over de personen hebben

Op ieder persoon zijn we eigenlijk wel verliefd geworden nu. Maar dat komt ook omdat Calvin Klein ze heel goed in beeld weet te brengen. Zonder dat je het verhaal er achter weet, komt dat verhaal toch heel goed naar voren. En dan hebben we het nog niet over gehad dat Justin Bieber weer een mooie rol in deze commercial heeft gekregen. Wat blijft hij toch leuk om naar te kijken. En zo ook eigenlijk elk persoon die je te zien krijgt.

 

Buiten de commercial ook gewoon een erg goed merk natuurlijk

Buiten dat het merk beelden schiet waar iedereen verliefd op wordt. Is het eigenlijk gewoon een erg goed merk. Het komt de kwaliteit na die je graag ziet en waar je natuurlijk ook voor betaald. En het is buiten dat, ook gewoon echt tijdloos. En dat vinden we allemaal natuurlijk wel fijn. Want wanneer iets tijdloos is, kan je het altijd aan en dat is wat we willen. Want wanneer iets maar echt geschikt is voor 1 seizoen of dat na een jaar eigenlijk al niet meer kan. Dan balen we natuurlijk wel even. Vooral wanneer je het nog niet heel vaak aan hebt gedaan. Nou is het anno 2020 wel zo dat je kan dragen wat je wilt en niets echt uit de mode gaat, want anders komt het toch wel terug. En dat is natuurlijk ook erg fijn.

Laat een antwoord achter