tshirt bedrukken
Nieuws

Hoe bemachtig je toffe kleding zonder de drukte van de winkelstraat?

Soms ben ik het helemaal zat! Ook al ben ik een vrouw, shoppen is voor mij echt drama. Niets vind ik erger dan door de stad te moeten struinen opzoek naar een kledingstuk waar ik niet volledig voor gek in loop. Mij maakt het niet zoveel uit, maar alle starende gezichten geven mij niet een top dag waarvoor je kunt wensen. Dat is ook één van de redenen dat wanneer ik echt, maar dan ook echt, iets nodig heb dat dat de enige momenten zijn om te gaan shoppen. Wel trek ik hier een hele dag voor uit zodat ik mezelf alle rust kan geven om door de drukke winkelstraten te sjokken. Nu weet ik wat je denkt: “maar online shoppen dan?” Nee, dat vind ik zelfs nog erger. Heb je na uren surfen eindelijk iets gevonden blijkt het niet op voorraad te zijn of niet meer in jouw maat. Mocht dit toch wel het geval zijn, zal je altijd zien dat wat er in het pakketje zit verpakt iets totaal anders is.

Vintage boetiekjes.

Eén van mijn grootste ergernissen is dat ik een hekel heb aan alle drukte in de winkels en winkelstraten. Altijd en overal moeten oppassen waar je loopt, zelfs op dagen waarvan je verwacht dat ze rustig zullen zijn. Het liefst ga ik dus dan ook naar de minder populaire winkels zoals vintage winkeltjes (die geen naam voor zichzelf hebben gemaakt). Hier heb ik niet het gevoel dat ik aan een of ander trek wedstrijd mee hoef te doen voor een kledingstuk. Nee doe mij maar liever de onbekende kleine vintage boetiekjes. Lekker anoniem en in alle rust kan ik dan mijn gang gaan. Het enige wat ik dan nog hoef te doen is het gekochte kledingstuk even goed te wassen en klaar is kees.

DYI.

Wat ik nog wel heel leuk vind is zelf kledingstukken te vermaken. Dus, vaak, wanneer ik iets gekocht heb kijk ik naar hoe ik het meer mezelf kan maken en het een nieuwe look kan geven. Dit doe ik bijvoorbeeld door kraaltjes ergens op te zetten, wat te knippen of aanpassen met de naaimachine of een tshirt bedrukken. Dit geeft mij zo een kik en ik krijg het gevoel alsof het kledingstuk daadwerkelijk van mij is. Daarnaast kan ik het ook zo weer aanpassen. Dus mocht ik er niet meer blij mee zijn is het binnen een mum van tijd weer iets totaal anders.

Laat een antwoord achter