eastpak rugtas
Nieuws

Eastpak rugtas aanbiedingen, waar vind je die?

De zomer is voorbij en september staat alweer voor de deur. Dat betekent één ding. Terug naar school. Het festivalseizoen is voorbij en een dagje bakken op het strand zit er zeer waarschijnlijk niet meer in. De voorbereiding voor de nieuwe schoolperiode verdient dus de nodig focus! En bij schoolspullen denk je ook hoogstwaarschijnlijk gelijk aan de Eastpak rugtas. De rugtassen van het Amerikaanse merk Eastpak zijn al vele jaren één van de meest populaire soorten.

Wij hebben voor jou uitgezocht waar je een Eastpak rugtas in de aanbieding kunt vinden! Zo kun je ook op een budget toch een gave Eastpak rugtas vinden.

Geschiedenis van Eastpak

Een leuk weetje over de Eatpak rugtas is dat deze praktische backpack van origine is ontwikkeld voor het Amerikaanse leger. De oprichter van Eastpak, Monte Goldman, produceerde stevige backpacks voor de militairen. De tassen waren minimalistisch, praktisch en bovenal compact. Het duurde niet lang voordat de populariteit van de tassen oversloeg naar het grote publiek. In 1984 waren de oprichters en producenten van het merk zo overtuigd van de stevigheid van de tas dat ze besloten om een flinke langdurige garantie te geven op de Eastpak rugtas. Tot op de dag van vandaag ontvang je bij de aankoop van een nieuwe Eastpak rugtas 30 jaar garantie. Dat is dus zeker niet mis! Zo zelfverzekerd zijn de fabrikanten van het merk dus.

De Eastpak rugtas in de sale

Een Eastpak rugtas is dus altijd handig om te hebben. Al je schoolspullen passen er met het grootste gemak in. Laptop, pennen, rekenmachine, je agenda, alles! Ook voor de sport, of wanneer je op vakantie gaat of naar het strand is de Eastpak rugtas de ideale rugzak. Een sale is dus welkom! Maar waar kun je die met enige consistentie vinden?

Daar heb je natuurlijk Fashion Aanbiedingen voor! Wij hebben het voor je uitgezocht.

Officieel verkooppunt van de grootste merken

Deze naam heb je op onze site nog niet eerder voorbij horen komen: Brandfield. We ontdekten deze webshop pas enkele weken terug en het duurde even voordat we door het hele aanbod heen waren. Al snel zagen we dat de Eastpak rugtas ook bij deze webshop te verkrijgen is. En inderdaad (soms) met hele leuke kortingen! De webshop van Brandfield ververst namelijk zeer vaak de collectie, waardoor de spullen van last season weer uit de shop worden gehaald. Die gaan met kortingen van 30% de deur uit. Het kan dus zonder meer lonend zijn om hier te kijken voor een goede sale voor het nieuwe schooljaar.

 

Laat een antwoord achter