schrijfmap
Nieuws

Een lederen schrijfmap is behalve handig ook nog mooi

Je denkt misschien dat in deze digitale tijden een schrijfmap niet meer aan de orde is. Toch is niets minder waar. Natuurlijk neem je je tablet mee als je bij klanten langs gaat, maar deze kun je gewoon in je schrijfmap doen. Dan heb je ook direct pen en papier bij de hand. Dat is altijd handig voor als je even snel een berekening wilt laten zien. Of als je even een plattegrondje wilt tekenen. Daarvoor is een schrijfmap dus echt ideaal. Je kunt de schrijfmap gewoon onder je arm meenemen met alle benodigdheden er in. Zo loop je niet met een grote tas waar je altijd je pen in kwijt raakt en waarin je alleen maar verkreukelde papiertjes hebt.

Met een schrijfmap wek je direct vertrouwen

Je (potentiële) klanten zien namelijk direct dat jij geeft om je werk. Het is voor jou belangrijk dat de papieren waar je op schrijft ongekreukeld zijn. Ook heb jij altijd je visitekaartjes bij de hand. Deze liggen niet ergens onderin je rugzak te verfrommelen. Je kunt een schrijfmap precies zo indelen als je het zelf wilt. Schrijf je je contracten nog uit op papier? Dan doe je er natuurlijk een contractblok in. Moet je veel rekenen en tekenen? Dan is papier met hokjes in plaats van lijntjes echt iets voor jou. Je ziet het, je hebt alles bij de hand, zonder dat je een enorme tas mee loopt te zeulen.

Een lederen schrijfmap heeft klasse en stijl

Natuurlijk kun je een goedkope schrijfmap aanschaffen. Maar vergis je niet, goedkoop is vaak duurkoop. Bij veelvuldig gebruik zal bij een goedkope map de rits er in no time mee ophouden. Ook krijg je scheurtjes in het materiaal of laten de zomen los. Wanneer je kiest voor een lederen exemplaar, weet je zeker dat je een map hebt waar je jaren mee zult doen. En dat is natuurlijk wat je wilt. Want als je eenmaal aan een bepaalde map gewend bent, hou je deze het liefst zo lang mogelijk.

Een schrijfmap bestel je gewoon online

Omdat de beschrijvingen op de site zo goed zijn, kun je best een schrijfmap online bestellen zonder deze eerst te hebben vastgehouden. De kwaliteit van alle mappen is altijd perfect. De beste kwaliteit leder en de beste overige materialen. Of het nu gaat om stiksels of ritsen of ringbanden, alles is eerste klas. En voor minder ga je natuurlijk niet, dat is nergens voor nodig.

Laat een antwoord achter