Nieuws

Het creëren van een ultiem relaxmoment

We kennen het allemaal wel. Zo nu en dan hebben we gewoon even een fijn relaxmoment nodig. Een tv-serie kijken, in de zon zitten of gewoon op de bank met wat muziek aan. Het is heel belangrijk dat we hier de tijd voor nemen, want rust nemen hoort erbij. Toch voelen de meeste vrouwen zich schuldig als ze even een momentje rust nemen voor zichzelf. We zijn tegenwoordig allemaal zo druk druk druk, waardoor we te weinig tijd hebben om even te relaxen. Het gaat dan ook puur om het stukje tijd vrij nemen hiervoor, en daar hoeven we ons niet schuldig voor te voelen. Daarom gaan we het nu even uitgebreid hebben over een ultiem relaxmoment. Hoe creëer je dit?

1. Thee

Even ontspannen met een kop thee is van de meest ontspannen activiteiten voor een vrouw. Probeer eens een kruidige thee. Kruidige thee zorgt voor een extra rustgevend effect. Kamille en groene thee staan hier ook enorm bekend om. Als dit niet je smaak is, hoeft dit natuurlijk niet en kan je ook voor een zoetere thee gaan. Het stukje tijd vrij maken om even lekker te gaan zitten met een kop thee is al genoeg.

2. Lekker in bad

Al hoewel we tegenwoordig steeds vaker lezen dat zittend het beste ontspant, is even liggen in bad ook een goede tip. De warmte, de houding en alles wat erbij komt kijken is ontspannend. Zo kan je tijdens het bad een boekje lezen, luisteren naar rustgevende muziek of bijvoorbeeld een maskertje aanbrengen of je nagels verzorgen. Door de gellak sets van Yinger breng je gemakkelijk een mooie laag nagellak aan en hebben je nagels de boost up die ze zo nu en dan ook verdienen. Gellak sets zorgen voor meer keus qua kleuren en goede kwaliteit.

3. Sporten

Het klinkt waarschijnlijk verre van ontspannend en vele hebben hier niet altijd even zin in, maar: sporten. Sporten kan heel rustgevend werken. Denk aan yoga of ontspanningsoefeningen. Maar zelfs naar de fitness gaan kan je een goed gevoel geven. En niet alleen een goed gevoel voor je lichaam en dat je trots op jezelf bent, maar ook op mentaal gebied. Je zweet als het ware alle stress eruit en je hebt even de tijd om met jezelf iets te doen. Alleen zijn is tegenwoordig helemaal zo makkelijk niet meer en de een heeft dit meer nodig dan de ander. Sporten is hier dus ideaal voor.

Laat een antwoord achter